Peste 2100 cursanti au descoperit cursurile Excelsior din 2012 pana astazi!

Metoda Usoara de Invatare a Contabilitatii Computerizate
Cu ajutorul programului SAGA

39 Lectii Video INREGISTRATE care te vor ajuta sa descifrezi secretele ascunse
Care te fac sa crezi ca e ceva complicat!

CURS ONLINE - LECTII INREGISTRATE

Lucrul cu un soft de gestiune si contabilitate
iti creeaza probleme?

Probabil te intrebi deseori:

 • Voi putea sa inteleg toate acestea intr-o maniera logica?
 • De ce pare totul foarte complex si complicat in sfera asta a contabilitatii?
 • Sunt lucrurile chiar atat de complicate, chiar atat de greu de inteles?
 • Trebuie neaparat sa fiu contabil ca sa pot lucra in acest soft?

DA, ESTE POSIBIL!
Metoda Usoara este raspunsul framantarilor tale!

Bazandu-ne pe cei 3 piloni ai Metodei Usoare,
iti dezvaluim astazi in PREMIERA ca
Este mult mai usor decat credeai!

 • Abordare Structurata

 • Invatare Experientiala

 • Logic makes it Easy!

Ce iti propunem noi la Scoala de Contabili?

Un Workshop ONLINE de Conta Computerizata
dar mai presus de asta
UN SISTEM TESTAT de invatare bazat pe logica!

Notiunile pot parea complicate la prima vedere,
dar odata ce le intelegi logic, utilizand Metoda Usoara,
ele devin mult mai clare si usor de asimilat.

Prin abordarea si structura acestui
Workshop Online SAGA
ne propunem 3 chestiuni importante:

 • Logics as Foundation

  Sa facem cat mai usoara insusirea temeinica a notiunilor de baza ale contabilitatii prin dezvoltarea Notiunilor de Logica, fundamentul pe care se vor aseza orice cunostinte ulterioare

 • Learn it by Doing

  Sa ne folosim de tehnicile moderne de predare, precum Invatarea Experientiala, prin care, datorita multitudinii de exercitii practice, se retin mult mai usor notiunile prezentate

 • Solid Growing Potential

  Sa-i dezvoltam si sa-i inoculam cursantului Un Sistem prin care acesta sa poate adauga valoare si dupa curs, prin intelegerea a ceea ce trebuie sa caute, unde sa caute si cum sa se raporteze la informatiile ulterioare.

De ce Scoala de Contabili?

Cu ani in urma am fost si noi in acest punct!

Ni se parea ca totul e complicat, ca nu vom ajunge niciodata la nivelul altora si asta pentru ca se intretine voit ideea ca e ceva complicat si ca nu oricine poate sa inteleaga contabilitatea.

Intr-adevar nu oricine poate deveni contabil insa Oricine Poate Invata Contabilitate!

Pentru cine este acest Workshop ONLINE?

 • Pentru cei care nu au mai lucrat in programul SAGA, indiferent daca au sau nu notiuni de contabilitate!
 • Pentru cei aflati la inceput de drum in domeniul contabilitatii si care vor sa invete sa utilizeze un soft de gestiune si contabilitate!
 • Pentru cei care mai stiu unele lucruri, dar vor sa invete SAGA in mod logic si sa isi fixeze corect anumite notiuni
 • Pentru cei care au inteles ca este un avantaj la angajare sa stii sa te descurci intr-unul din cele mai populare softuri de contabilitate din Romania.
 • Pentru proprietarii de mici afaceri ai caror contabili folosesc SAGA si care vor sa inteleaga mai bine activitatea firmei din punct de vedere contabil.
 • Pentru cei avansati, dar pasionati de modul in care poti intelege si explica lucrurile in mod logic!

Este acest program pentru mine?

 • Daca faci parte din categoria celor care VOR SA INVETE, atunci DA! Este pentru tine! Parcurgerea atenta acestui curs online te ajuta sa inveti concret sa lucrezi cu programul SAGA!
 • Daca esti dispus sa parcurgi lectiile in ordine si sa fii OCHI si URECHI si apoi sa exersezi practic dupa fiecare VIDEO, atunci DA, este pentru tine! In contabilitate lucrurile se leaga atat de mult unele de altele, incat daca pierzi sirul sau ritmul nu vei obtine ceea ce ti-ai propus
 • Daca stii deja deja SAGA si vrei sa iti reimprospatezi anumite notiuni, atunci DA este pentru tine!
 • Daca nu stii deloc SAGA si vrei sa te angajezi pentru ca multi angajatori solicita acest lucru, atunci DA este pentru tine!
 • Daca intelegi principiul pasilor progresivi, atunci DA, este pentru tine. Nu vei deveni nici contabil, nici expert contabil dupa participarea la acest workshop ONLINE, dar vei sti sa utilizezi principalele optiuni disponibile in programul SAGA.

Ce invatam la curs?

De ce este important sa te inscrii?

Primul si marele avantaj al participarii tale la acest
Workshop ONLINE SAGA
este ca Vei Invata sa utilizezi SAGA in Mod Logic
prin Metoda Usoara - ScoaladeContabili.ro

 • Formatori Autorizati cu Multa Experienta

  Specialistii au aratat ca materii precum contabilitatea se invata mult mai bine in cadrul unor cursuri structurate si asistate de un formator autorizat cu experienta.

 • Materiale utilizand Metode Moderne de formare

  Materialele utilizate in cadrul cursului folosesc tehnici moderne de predare, asigurand progresivitate si un grad ridicat de intelegere a notiunilor prezentate.

 • Curs Practic 100%

  Teoria ca teoria, dar practica te omoara. 🙂 Plecand de la conceptul invatarii experientiale avem multe exercitii practice si concrete cu care reusim sa te ajutam sa retii cat mai usor notiunile teoretice.

 • Curs ONLINE - Inveti in ritmul tau

  Fata de cursurile obisnuite la sala cand cursul merge in acelasi ritm pentru toti participantii, aici alegi tu ziua si ora cand vrei sa vezi fiecare video

 • Playback Advantage

  Nu ai inteles ceva dintr-o lectie? Dai inapoi si vizualizezi din nou! De cate ori ai nevoie ca sa iti clarifici notiunile expuse. Avantaj pe care nu-l ai intr-un curs la sala.

Ce spun cei care au participat la cursurile noastre?

Dupa ce am tot fost la alte cursuri unde n-am invatat nimic, am avut sansa sa dau peste cei de la Excelsior care au reusit sa ma faca sa inteleg contabilitatea si sa o aplic in mod practic. Foarte multe exercitii, exemple si multa daruire din partea trainerului. Multumesc!

Ana Maria Neagu

Centrul Excelsior unde sunt niște persoane minunate. O surpriza pe care am primit o de la ei . Multumesc, Centrul Excelsior! 😘😘😘

Iosef Binica Florentina

Trainerul preda pe intelesul tuturor si iti da explicatii suplimentare daca ai nevoie. Notiunile insusite la curs mi-au folosit la angajare.

Mariana Stanomir

Cu siguranta am invatat destul de multe la acest curs. Desi lucrez cu
saga de putin timp, am constatat ca programul inca mai are taine pentru
mine. Sunt sigura ca mai sunt inca taine de descoperit.
Multumesc!

Mariana Ionescu

Va multumesc pentru cursul sustinut ieri. M-am simtit foarte bine, ca intr-un cerc de amici care s-au adunat sa impartaseasca din experientele proprii.
Cursul mi s-a parut foarte bine structurat si explicat! Nota 10. Si da, am invatat multe lucruri practice care imi vor fi de folos in continuare! Multumesc!

Bianca Ivan

Va multumesc pentru informatiile utile pe care mi le-ati  furnizat. Erau pasi care nu mi-au fost aratati in momentul in care am inceput sa lucrez in acest program( am doar un singur obiect de activitate si intotdeauna am avut impresia ca nu folosesc tot ceea ce ne ofera acest program). As dori sa revin la curs in speranta ca as mai invata ceva nou.

Monica Zanoaga

In primul rand vreau sa va multumesc pentru faptul ca organizati aceste cursuri si va implicati atat de mult,astfel incat fiecare dintre cursanti sa plece acasa cu multe cunostinte dobandite. Cred ca ne oferiti posibilitatea sa invatam lucrurile de baza ale programului Saga, eu personal consider ca acum, dupa experienta cursului, am sanse foarte mari de a ma angaja intr-o firma de contabilitate pt ca lucrurile esentiale le-am invatat.
Va multumesc din suflet si astept sa fiu contactata si pt alte cursuri!

Marsavela Raluca

În primul rand vreau să-ți spun ca sunt încântată pentru participarea mea la acest curs, am plecat cu multe cunoștințe și cu bazele fixate mai bine. O parte din cunoștințe le folosesc și la locul de munca, doar ca dacă pana acum le făceam mecanic acum le gândesc mult mai ușor.
Îți mulțumesc pentru tot.

Bulgaru Ionela

Un curs interactiv foarte bine structurat, predat pe înțelesul tuturor, atmosferă destinsă, oameni minunați. Mă bucur că am avut ocazia să îmi completez cunoștințele contabile cu ajutorul trainerilor profesioniști.

Butoi Florentina

Tin sa precizez cu aceasta ocazie ca exeprienta avuta in urma participarii la cursul contabil a fost una benefica pentru mine. Mi-am reimprospatat notiunile teoretice dobandite de-a lungul anilor de studii, am descoperit programul Saga prin exercitiile realizate, de altfel un program usor de abordat si practic pentru orice tip de societate. Cursul contabil este de bun augur atunci cand ai nevoie sa vezi lucrurile dintr-o alta perspectiva, si anume una aplicata, bazata pe practica.
Multumesc echipei RIAS si colegilor pentru intelegere si sprijinul acordat!

Cazan Cristina

M-am inscris la acest curs din dorinta de a-mi reintregi cunostintele in domeniul contabilitatii si mi-a fost de mare ajutor.
Este un curs unde inveti prin exercitiu tainele contabilitatii in scurt timp si usor.  Am acumulat multe cunostinte noi si am afltat raspunsuri la intrebari.
Felicitari celor care au conceput structura cursului, este o structura foarte compacta, usor de parcurs, pe intelesul tuturor si cu informatii utile.

Mihaela Cojocaru

Ce pierzi daca nu participi?

 • Sansa de a invata LOGIC si USOR programul SAGA

  In loc sa beneficiezi de METODA USOARA SI LOGICA utilizata deja de sute de cursanti ai centrului nostru, vei sta sa cauti nedumerit pe internet printre miile de resurse si vei invata haotic si intr-un ritm mult ingreunat

 • Pierzi TIMP pretios in loc sa Mergi la TINTA!

  Timpul este cea mai pretioasa resursa pe care o avem la dispozitie. Ni se ofera gratuit, dar e limitata. Alege sa petreci timpul CU FOLOS.

 • Ratezi Oportunitatea Formarii unui SISTEM de DEZVOLTARE post curs

  Am creat un Sistem prin care cursantul sa poate adauga valoare si dupa curs, prin intelegerea a ceea ce trebuie sa caute, unde sa caute si cum sa se raporteze la informatiile ulterioare. Prin neparticipare alegi sa RATEZI ACUM aceasta OPORTUNITATE.

Cat costa?

Pretul accesului la workshop-ul SAGA ONLINE
este
297 lei/persoana

Detalii Organizatorice - Cum Functioneaza?

 • Te inscrii utilizand butonul de inscriere de mai jos
 • Primesti automat o factura proforma pe care o platesti prin virament bancar in contul nostru
 • Dupa confirmarea platii, iti trimitem pe mail datele de acces la curs!
 • Te loghezi in sistem cand vrei, cat vrei si parcurgi cursul in ritmul tau (ai acces pe viata)

Pretul accesului la workshop-ul SAGA ONLINE
este
297 lei/persoana

Vreau sa ma inscriu!
50% Complete

Acces la 39 Lectii Video Inregistrate

Pret acces: 297 lei

Toate campurile sunt obligatorii

privacy Datele dvs sunt in siguranta cu noi!

Informatii de Contact

Email: office@scoaladecontabili.ro

Telefon: 0743.154.266

Web: www.scoaladecontabili.ro

Facebook: www.facebook.com