Peste 2000 de cursanti la Scoala de Contabili din 2012 pana astazi!

Workshop SAGA - Scoala de Contabili
2 Zile de Curs Intensiv - Contabilitate Practica

Pentru cine este
acest workshop intensiv de 2 zile?

 • In primul rand pentru profesionistii contabili care au lucrat cu alte programe informatice diverse societati si acum vor sa invete cum sa transfere informatia in SAGA si sa continue sa lucreze cu ele in SAGA
 • Celor care vor sa invete partea de operare in programul SAGA pentru diverse spete contabile
 • Celor care vor sa invete modalitatea de integrare Marketline in programul SAGA

Ce invatam in cadrul workshop-ului?

 • Instalam programul SAGA
 • facem configurarile necesare astfel incat sa asiguram preluarea in SAGA a unei societati cu istoric precedent (solduri la furnizori, clienti, marfuri, imobilizari partial amortizate etc).
 • continuam cu operatiunile de introducere date (incercand sa acoperim o monografie cat mai diversa)
 • generam rapoartele necesare (balanta, jurnale, situatii diverse) si declaratiile fiscale (390, 394, 100, 205, 300)

Exercitiile propuse in cadrul workshop-ului vizeaza parcurgerea unei monografii complete in care sa ne familiarizam cu modul de operare in SAGA legat de elementele de mai jos:

De ce este important sa participi?

 • Formatori Autorizati cu Multa Experienta

  Specialistii au aratat ca materii precum contabilitatea se invata mult mai bine in cadrul unor cursuri structurate si asistate de un formator autorizat cu experienta.

 • Materiale utilizand Metode Moderne de formare

  Materialele utilizate in cadrul cursului folosesc tehnici moderne de predare, asigurand progresivitate si un grad ridicat de intelegere a notiunilor prezentate.

 • Curs Practic 100%

  Teoria ca teoria, dar practica te omoara. 🙂 Plecand de la conceptul invatarii experientiale avem multe exercitii practice si concrete cu care reusim sa te ajutam sa retii cat mai usor notiunile teoretice.

Certificat de Participare

La sfarsitul cursului vei primi un Certificat de Participare cu antetul Scolii de Contabili Rias Excelsior!

Ce spun cei care au participat la cursurile RIAS Excelsior?

A fost o experienta frumoasa. Cursul si-a atins obiectivele intr-o atmosfera destinsa, ca intr-o familie, iar la finalul examenului pastrez amintirea unei iesiri in grup, pentru a schimba impresii. Am cunoscut persoane dragute, care aveau nevoie ca si mine sa invete sa aplice cunostintele de contabilitate in domeniile lor de activitate. Nu in ultimul rand doresc sa ii multumesc doamnei profesoare pentru rabdare si sprijin.

- Andreea Mihailescu, Bucuresti

Dupa ce am tot fost la alte cursuri unde n-am invatat nimic, am avut sansa sa dau peste cei de la Excelsior care au reusit sa ma faca sa inteleg contabilitatea si sa o aplic in mod practic. Foarte multe exercitii, exemple si multa daruire din partea trainerului. Multumesc!

- Ana Maria Neagu, Bucuresti

Centrul Excelsior unde sunt niște persoane minunate. O surpriza pe care am primit o de la ei . Multumesc, Centrul Excelsior! 😘😘😘

- Iosef Binica Florentina, Bucuresti

Va multumesc pentru cursul sustinut ieri. M-am simtit foarte bine, ca intr-un cerc de amici care s-au adunat sa impartaseasca din experientele proprii.

Cursul mi s-a parut foarte bine structurat si explicat! Nota 10. Si da, am invatat multe lucruri practice care imi vor fi de folos in continuare! Multumesc!

- Bianca Ivan, Constanta

Va multumesc pentru informatiile utile pe care mi le-ati  furnizat. Erau pasi care nu mi-au fost aratati in momentul in care am inceput sa lucrez in acest program( am doar un singur obiect de activitate si intotdeauna am avut impresia ca nu folosesc tot ceea ce ne ofera acest program).

- Monica Zanoaga, Constanta

In primul rand vreau sa va multumesc pentru faptul ca organizati aceste cursuri si va implicati atat de mult,astfel incat fiecare dintre cursanti sa plece acasa cu multe cunostinte dobandite.Cred ca ne oferiti posibilitatea sa invatam lucrurile de baza ale programului Saga, eu personal consider ca acum,dupa experienta cursului, am sanse foarte mari de a ma angaja intr-o firma de contabilitate pt ca lucrurile esentiale le-am invatat.

 Va multumesc din suflet si astept sa fiu contactata si pt alte cursuri!

- Raluca Marsavela, Constanta

Cursul de Saga il recomand tuturor care lucrează sau vor să lucreze în acest program. Mie mi-a structurat cunoștințele extrem de bine si mi-a "limpezit" vederea asupra programului. Am prins incredere sa il folosesc si in alte spete decat cele din prezent: gestiune stocuri, magazine, producție. Mulțumesc Rias Excelsior pentru modul clar si concis de a prezenta Saga.

- Crina Toader, Constanta

Pret, Inscriere, Modalitate de Plata

Pretul este diferit, in functie de localitate!
Inscrierea se face doar online.
Dupa inscriere veti primi automat prin email o factura proforma.

Plata se poate efectua online prin virament bancar pe baza proformei primite la inscriere.

Este necesar un laptop cu sistem de operare Windows.

Pretul include urmatoarele:

 • Activitatea de training
 • Materialele de lucru
 • Diploma de participare RIAS Excelsior

Detalii Organizatorice

shadow-ornament
 • Perioada: 6-7 Iulie 2024
 • Interval orar: Zilnic 10:30-18:00
 • Pret pentru ambele zile: 497 lei/persoana
 • BUCURESTI, Str Samuil Vulcan Nr 12, Et 1
 • Reducere 100 lei pentru inscrierile platite pana pe 21 Iunie 2024
shadow-ornament
 • Perioada: 28-29 Septembrie 2024
 • Interval orar: Zilnic 10:30-18:00
 • Pret pentru ambele zile: 597 lei/persoana
 • ARAD, locatia va fi anuntata
 • Reducere 197 lei pentru inscrierile platite pana pe 21 Iunie 2024
shadow-ornament

DUBLA GARANTIE OFERITA

 1. Daca dintr-un motiv sau altul nu ti-a placut cursul, nu ai inteles ceva, ai pierdut ritmul etc, iti oferim sa participi la urmatorul curs ABSOLUT GRATUIT.
 2. Daca si la sfarsitul celui de-al doilea curs consideri ca tot nu esti multumit, din orice motiv consideri tu, noi iti oferim RETURNAREA BANILOR 100% si poti pastra toate materialele primite.

Scoala de Contabili - un proiect RIAS Excelsior